Düzce Üniversitesi İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında Öğrenim Görecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

12 Eyl

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görebilmek için, kayıt sırasında bu talebi beyan etmiş olmak ya da derslerin başladığı haftanın son günü olan 29.09.2017 tarihi mesai bitimine kadar talebi belirtir bir dilekçe ile birlikte Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne müracaat etmiş olmak yeterlidir.

İngilizce Hazırlık Sınıfında okuyacak öğrenciler için ders seçme ya da ders kayıt işlemi bulunmamaktadır. Öğrencilerimizin www.ydy.duzce.edu.tr web adresimizde yayınlanan Hazırlık Sınıfları 1. Hafta Faaliyet Programı başlıklı duyuruyu dikkate almaları ve yayınlanacak diğer duyuruları da takip etmeleri gerekmektedir.